Schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Geplaatst op: 19 december 2022

De puppyren, hoe belangrijk is dit product?

Zodra je een puppy in huis haalt, zal je een aantal essentiële items in huis moeten halen. Denk dan bijvoorbeeld aan een voerbakje, een hondenmand, een drinkbak, voeding voor je puppy, maar ook een puppyren. Vandaar dat dit blog is geschreven, in samenwerking met hondjesinfo. In dit blog staan we stil bij waarom een puppyren zo belangrijk is.

Creëer een eigen plek voor jouw puppy

We hebben net al benoemd dat een aantal producten essentieel zijn om in huis te halen. Het is nu eenmaal een feit dat iedere hond een eigen plekje nodig heeft. Een plek waar de hond zich terug kan trekken, ongeacht wat de reden ook mag zijn.

Met een puppy ren, kan je deze plek creëren voor jouw puppy. Zet er het mandje, wat speelgoed en de drink- en voerbak van je kleine viervoeter in en jouw pup heeft alles om zichzelf te vermaken in de ren.

Je puppy blijft toegankelijk

Ondanks dat je puppy in een ren zit, kan je gemakkelijk bij je puppy in de buurt komen. Dit heeft te maken met het feit dat een ren open is aan de bovenkant. Je kan jouw pup er makkelijk in doen, maar ook makkelijk bij je puppy komen. Je loopt niet te stoeien met kooitjes of deurtjes die open moeten.

Een ren biedt bescherming

Naast dat je een eigen plek voor jouw puppy kunt maken, zorgt een ren er ook voor dat je puppy beschermd is. Heb je bijvoorbeeld kleine kinderen in huis, dan zet je een barrière tussen jouw kinderen en je puppy. Het kan weleens voorkomen dat je niet je kind of kids in de gaten kunt houden. Juist dan is het fijn dat je jouw puppy even kunt afschermen.

Je hebt de tijd om af en toe iets anders te doen

Er zullen altijd momenten zijn dat je jouw aandacht zult moeten verdelen. En aangezien een puppy graag bij je in de buurt is, is het fijn als je jouw pup even in een ren kunt stoppen. Op die manier kan jij hetgeen doen wat op dat moment nodig is (schoonmaken, koken, je kids eten geven, noem maar op), zonder dat je puppy continu achtervolgd of in de weg loopt. Dus ook als je soms handjes te kort komt en even niet op je puppy kunt letten, kan een ren een fijne oplossing zijn.

Je hebt nu een aantal redenen kunnen ontdekken waarom een puppyren zo belangrijk is. Er zullen vast meer redenen zijn, maar de bovenstaande zijn voor ons toch wel het meest belangrijk.