Schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Geplaatst op: 04 december 2022

Uitslag fotowedstrijd 2022

De stemmen zijn geteld, onze jury heeft prijswinnaars bekend gemaakt. De allereerste editie van onze fotowedstrijd “De Leukste Labrador van Nederland” zit erop. En wat voor editie! Met 150 deelnemende Labradors en meer dan 4.500 uitgebrachte stemmen vonden wij het boven verwachting!

Als eerste gaat de dank dus uit naar alle Labradorbaasjes en hun achterban voor de stemmen. En dan komen we tot het belangrijkste gedeelte: welke Labrador kroont zich tot de Leukste van heel Nederland in 2022?

De leukste labrador van Nederland 2022

Uiteindelijk was de jury unaniem en heeft gekozen voor de Labrador die vanaf het eerste moment de leiding heeft gepakt en bijna 400 stemmen wist te verzamelen. Een heerlijk beest zoals baasje Lavinia het omschrijft. Tromgeroffel……

Buddy, van harte gefeliciteerd met jouw titel als Leukste Labrador van Nederland 2022!

Je wint hiermee een Xpozer frame en afdruk van Buddy. Via e-mail nemen we contact met je op.

Eervolle vermeldingen

Voor twee deelnemers die in de top 10 zijn geëindigd, zijn door Cameranu.nl ook nog twee cadeaubonnen beschikbaar gesteld. Deze twee eervolle vermeldingen zijn voor Teddy en Pablo. Ook jullie worden via de e-mail op de hoogte gesteld omtrent de gewonnen prijs.


Volgend jaar gaan we zeker weer een leuke verkiezing houden. Tot die tijd hopen we iedereen te kunnen blijven informeren over Labradors, het ras, de eigenschappen en handige tips!