Schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Labradors uit het Betuwse Veld

Geverifieerde fokker
Labradors uit het Betuwse Veld is een fokker uit Gelderland.

Gegevens

Plaats:
Ingen
Website:
http://www.labradorsuithetbetuwseveld.nl/
Telefoonnummer:
06-55102784

Momenteel pups beschikbaar!

Bij Labradors uit het Betuwse Veld zijn op dit moment pups. Informeer bij de fokker naar de beschikbaarheid.

Half maart is bij ons een mooi nestje met chocolade bruine pups van Moos en Fellow geboren. De moeder is Moos (Moos Uit Het Betuwse Veld), de vader is Fellow (Kind Fellow Of Wundering Heights).

De pups hebben stamboom en zijn gefokt volgens alle regels. Er zijn nog een reutje en een teefje beschikbaar. Een volle broer uit het nestje van twee jaar geleden is opgeleid door Hulphond NL en is nu werkzaam als hulphond. Prachtig om te zien, dit zegt ook wat over het geweldige karakter.

Het zijn ontzettend lieve sociale pups, prachtig gebouwd en erg aanhankelijk. Moos is een hele lieve stabiele rustige hond en heel mensgericht, slim en goed trainbaar. De vader is de mooie reu Fellow, slimme mensgerichte hond. De pups zijn met stamboom en gefokt volgens de regels van de rasverenigingen NLV en LKN. Dit houdt in dat de (voor)ouders getest zijn op heupen, ellebogen, botafwijking, erfelijke oogziekte en ruimschoots voldoen aan gestelde gezondheidseisen.

Moeder: HD A Norbergwaarde: 40 Botafwijking: 0, ED vrij, ogen vrij. Vader: HD A Norbergwaarde: 40 Botafwijking: 0, ED vrij, ogen vrij, Optigen-PRA : Clear, EIC: Clear, HNPK: Clear. SD: Clear, RD-OSD: Clear.

De pups groeien op met alle huiselijke geluiden en kinderen, poezen en andere honden, ze worden op jonge leeftijd al goed gesocialiseerd. De raad van beheer heeft de pups gechipt, DNA controle uitgevoerd en geeft de stambomen uit.

De dierenarts heeft de pups gecontroleerd toen deze 6 weken oud waren, ze de eerste enting gegeven, er is voor iedere pup een internationaal paspoort met de gezondheidsverklaring gemaakt. De pups zijn ook ontwormd.

De pups mogen het nestje per direct verlaten. Vakantieopvang is mogelijk. Aanmelden kan telefonisch of via het aanmeldformulier op onze website.

Neem contact op

Heb je een vraag voor Labradors uit het Betuwse Veld? Vul onderstaand formulier in en de fokker neemt zo snel als mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoeveel is 3 + 1?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

E-book "Het Hondenprotocol"

Beste Puppygids
en trainingsmethode
voor Labradors

Bekijk

Zoeken