Schrijf je in voor
de nieuwsbrief

Fokker – Verificatie

Om als geverifieerde fokker op onze website te worden vermeld, vragen wij een kleine jaarlijkse bijdrage. Zo kunnen wij de website en het fokkers-overzicht bijhouden. Daarnaast zorgt dit ervoor dat serieuze fokkers op onze website worden voorzien van een groen vinkje. Zo proberen wij onze bezoekers op de beste wijze mogelijk een eerlijk en vertrouwd overzicht van fokkers te bieden.

De betaling is per jaar en wordt niet automatisch verlengd. Wanneer je als goedgekeurde fokker in het overzicht staat vermeld, zul je jaarlijks van ons een bericht ontvangen met de vraag of je de status wilt verlengen. Je zit dus nergens aan vast.

Wanneer je geverifieerd bent, dan wordt je fokkerspagina op onze website uitgebreid met de volgende gegevens: plaats, website, e-mailadres, telefoonnummer en de mogelijkheid tot het vermelden van de beschikbaarheid van pups. Alle informatie is optioneel, dus wanneer je geen e-mailadres of telefoonnummer wilt vermelden is dat mogelijk. Ook wordt er doormiddel van een groen vinkje duidelijk gemaakt dat je als fokker door ons goedgekeurd bent. Op dat moment komt er op jouw fokkerspagina ook een contactformulier te staan, waar onze bezoekers een vraag of bericht voor jou kunnen insturen. Wij monitoren deze berichten en zullen deze doorsturen aan jou als fokker. Als je dat wilt, mag je ook op onze Facebookpagina de komst van jouw pups aankondigen of een oproep plaatsen. Op deze manier heb je extra mogelijkheden om de beste match voor jouw pups te vinden.

Mocht je aan onze bezoekers willen laten weten dat er pups beschikbaar zijn, dan kun je dat via info@allesoverlabradors.nl insturen. Wij zullen de melding dan op je fokkerspagina aanzetten. Zijn de pups weg, dan laat je ons dat ook weer weten en dan halen we de melding er weer af.

Maandelijks 12.000 enthousiaste Labrador liefhebbers
Op onze website ontvangen wij elke maand meer dan 12.000 bezoekers. Door een goedgekeurde vermelding in ons fokkersoverzicht, is de kans groot dat jullie pups ook echt naar de juiste personen toe gaan.

Vul onderstaand formulier in en we zullen jouw vermelding voorzien van alle informatie en een groen vinkje!

"*" geeft vereiste velden aan

Betaling per jaar. De betaling wordt niet automatisch verlengd maar je krijgt jaarlijks van ons bericht.